Sorteer op
 • -8%

  Kacheltje model 1
  Kacheltje model 1

  Kacheltje model 1 is een fijne en compacte kachel met een goede luchtdoorvoer om je kamer van 30 tot maximaal 50m3 (kuub) mee te verwarmen.
  Het is een convectorkachel, is zuinig in gebruik en heeft een prima warmte opbrengst.

  € 1.199,50 € 1.099,50
 • -8%

  Kacheltje model 2
  Kacheltje model 2

  Kacheltje model 2 is een stoere, brede convectorkachel met een goede luchtdoorvoer om je kamer van 40 tot maximaal 60m3 (kuub) mee te verwarmen.

  Uiteraard kun je in een kamer van 100 tot 120m3 twee kachels plaatsen.

  € 1.299,00 € 1.199,00

The Kacheltje Company

Kacheltje model 2

The Kacheltje Company

The Kacheltje Company (TKC) is in 2021 opgericht om naar de vraag aan groene, elektrische, verwarming te voorzien. Vanaf februari 2021 zijn we non-stop bezig geweest om onze eigen kachels te ontwikkelen.

Onze missie is maximale warmte voor een redelijke aanschafprijs tegen een bijzonder gunstige energierekening en een groenere voetafdruk op moeder aarde.

Wij maken hand-gebouwde kachels naar eigen ontwerp.

De kachels hebben een hoog rendement en een laag verbruik.

Onze kachels bouwen wij op uit 99% recyclebaar materiaal.

De behuizing en de meeste onderdelen zijn uit aluminium of staal opgebouwd.

De niet recyclebare onderdelen zijn delen van de thermostaat (printplaat), de printplaat van de voeding en de teflon bedrading van het element.

De kachels zijn van het convector-type. Dit wil zeggen dat de kachel koude lucht van onderen aanzuigt, dit door het element heen jaagt waardoor er warme lucht aan de bovenkant opstijgt.

De warmte output van de kachels ligt, afhankelijk van het model, rond de 60 graden.

Iedere kachel heeft zijn eigen thermostaat. Hierdoor kun je in iedere kamer apart de gewenste temperatuur afstellen. Dit heeft als groot voordeel dat de huiskamer, waar de thermostaat vaak hangt, niet nodeloos hoeft te worden verwarmt als je in een andere ruimte warmte wilt hebben. Daarnaast hebben meerdere gezinsleden vaak andere behoeften/ wensen wat betreft warmte en hierdoor krijgt iedereen zijn zin en de gewenste temperatuur in de betreffende kamer.

Het verbruik van de verschillende modellen ligt tussen de 280 en 480 watt per uur  en daarmee zijn dit veruit de zuinigste elektrische convectorkachels op de markt.

De kosten per KWh liggen in Nederland tussen de 22 en 25 cent. En de kosten voor een kuub gas ligt rond de 90 cent. Ter vergelijk: een gaskachel stookt in 2 uur tijd ongeveer een kuub gas op. De kosten hiervan zijn 90 cent per2  uur, 45 cent per uur. Onze elektrische kachel die het meest verbruikt doet (iets minder dan) 1KWh in 2 uur en kost  tussen de 11 en 13 cent per uur. Onze kachel die het minst verbruikt doet er iets meer dan anderhalf uur over om dit bedrag te halen.

Het vermogen tot verwarmen van een ruimte van de kachels, afhankelijk van het model, is tussen de 30m3 en 60m3. Voorbeeld 1: Als je huiskamer 8x4x3 meter is dan is de inhoud 96m3.

Omdat je aan de voor en achterkant van de kamer verwarming wil raden wij twee kachels aan van 450 watt per stuk.

De kachel hoeft dan niet permanent op vol vermogen te draaien en je hebt een fijne overcapaciteit voor als het een keer een paar dagen echt koud is.

Voorbeeld 2: Je hebt een slaapkamer van 4x4x3 meter, de inhoud is dan 48m3. Je hebt dan voldoende aan een kachel die 50m3 (375 watt) levert. Over het algemeen is de slaapkamer minder warm gestookt dan een huiskamer en de kachel is in staat de kamer behaaglijk warm te houden.

Uiteraard speelt ook de isolatie van je huis een rol en of je al dan niet gordijnen voor de ramen hebt hangen, de kachels zullen vaker aan gaan bij een mindere isolatie en geen gordijnen voor de ramen.

 

Design:

Wij zouden het een half-industrieel design willen noemen. Geen fratsen, wel strak. Simpel, rechthoekig en of vierkant maar wel met een knipoog. Het aluminium is robuust, de lak is industrieel, het rooster is grof maar benadrukt de industriële look. Het rooster en de behuizing zijn in verschillende kleuren leverbaar, zie “Modellen en kleuren”.

 

Modellen en kleuren:

Alle behuizingen van de modellen zijn opgebouwd uit duurzaam aluminium.

Wij hebben vooralsnog 2 modellen die we kunnen leveren.

 • De maten van model 1 zijn: 70 x 45 x 10cm.

Dit model word in 2 millimeter dik aluminium uitgevoerd.

 • De maten van model 2 zijn: 90 x 30 x 10cm.

Dit model word in 3 millimeter dik aluminium uitgevoerd.

 

De kleurkeuze bestaat uit: zwart, antraciet grijs, grijs, wit en beige.

Standaard werken wij met antraciet grijs.

De lak en lijm zijn beide hittebestendig. De lak kan tot 800c aan en de lijm tot 300c.

Voordat we de kachel leveren heeft deze eerst 120 uur in onze werkplaats aan gestaan. Dit heeft 2 redenen: 1) de lijm en de lak moeten uitdampen en omdat de lijm een zuurcomponent heeft ruikt dat niet zo prettig in je woonkamer en 2) we willen er absoluut van verzekerd zijn dat de kachel het over een lange periode probleemloos doet. Wij zijn van mening dat met een test van 120 uur wij dit goed kunnen waarborgen.

 

De voeding van de kachels:

In onze kachels plaatsen wij 200 en 240 watt voedingen, afhankelijk van het vermogen van het element.

Iedere kachel krijgt twee voedingen aan boord en daar hebben wij een reden voor.

Wij vertrouwen op de onderdelen die wij inbouwen maar het kan natuurlijk voorkomen dat iets defect raakt. Mocht er een probleem met één van de voedingen ontstaan dan valt niet de gehele kachel uit maar slechts de helft. Want, je zult namelijk zien dat als het onverhoopt gebeurd het natuurlijk net op een moment is dat het niet uit komt. Je zit dus niet volledig in de kou en wij komen zo snel mogelijk langs om de defecte voeding te vervangen.

De voedingen zijn passief gekoeld en maken geen geluid.

 

Beveiliging en zekerheid:

De soorten beveiliging van het elektrische gedeelte: De elektronica van onze kachels bevatten de volgende beveiligingscomponenten : Overspanningsbeveiliging, oververhittingsbeveiliging, kortsluitingsbeveiliging, input & outputbeveiliging.

Wij beweren met 99,9% stellige zekerheid dat onze kachels veilig zijn. Ze kunnen geen brand veroorzaken, kinderen kunnen hun handen niet aan de behuizing verbranden en bij eventuele kortsluiting sluit het systeem zich af.

Onze kachels hebben geen keurmerk. Wij bouwen de kachels met de hand en naar wensen van de klant. Zodoende is het voor ons onmogelijk om op iedere kachel een individueel keurmerk aan te vragen.

De onderdelen die we gebruiken zijn uitgebreid getest en voldoen volledig aan de door ons gestelde eisen. De garantie die wij geven duurt 5 jaar met daarbovenop één keer gratis het vervangen van het oude element voor een nieuw element.

 

Geluid:

Onze kachels zijn volledig stil op twee onderdelen na.

Je zult bij tijd en wijlen een klik horen, dat is het relais van de thermostaat die aangeeft of deze aan of uit moet. Hier kun je vrij weinig aan doen. Wel zijn we bezig te kijken naar stillere relais zodat het schakelen minder hoorbaar is. Zodra wij hierin zijn geslaagd gaan wij dit in de nieuwe kachels inbouwen.

Het tweede punt van geluid heb je min of meer zelf in de hand. Onze kachels hebben allemaal een kleine ventilator aan boord. Uit zichzelf produceert het ventilatortje zo’n 25dB aan geluid. De behuizing versterkt dit geluid enigszins waardoor je rond de 30-35dB uitkomt. De ventilator staat standaard uit maar als je even een boost qua warmte wilt hebben dan kun je de ventilator aanzetten middels de switch die te vinden is op het controlepaneel. De ventilator is gekoppeld via de thermostaat en gaat uit zodra het element de gewenste warmte heeft bereikt. Je moet wel weten dat de ventilator een verkoelend effect heeft op het element. In eerste instantie, de eerste paar minuten is de lucht relatief warmer dan in de minuten daarna. Als de output van de kachel rond de 60c is dan kan deze uiteindelijk zakken naar rond de 50 – 55c. Op zich nog steeds een prima temperatuur maar wij raden aan de ventilator echt als tijdelijke booster te gebruiken om maximale warmte te bevorderen en daarna gewoon weer uit te zetten, dat scheelt ook geluid en een miniem aan stroomverbruik.

 

Thermostaat en bediening:

De thermostaat die we gekozen hebben is simpel in opbouw, goedkoop in aanschaf en makkelijk te bedienen. Wij dragen zorg voor de correcte instellingen bij aflevering van de kachel. Dit houd in dat de kachel de juiste omgevingstemperatuur meet en bij de gewenste instelling aan en uit gaat. De thermostaat heeft een sensor die in het bedieningspaneel is verwerkt. De sensor is gevoelig. Houd deze vrij van andere warmtebronnen en zet de sensor niet klem tegen een muur of iets van dien aard. De kans op beschadigen is aanwezig waardoor de temperatuurmeting niet accuraat meer verloopt en de kachel niet meer doet wat hij moet doen.

De bediening is eenvoudig. Aan de linkerkant zitten 3 gele druktoetsen. Op volgorde van boven naar beneden: temperatuur omhoog, temperatuur instellen / andere parameters instellen, temperatuur omlaag.

Verder heb je 2 display’s, een rode (boven) en een blauwe (onder). De bovenste geeft de temperatuur in je kamer aan en de onderste is de temperatuur die je in je kamer wenst.

Je stelt de temperatuur in door de middelste gele knop kort in te drukken en dan warmer of kouder in te stellen. Nadat je de gewenste instelling hebt bereikt zal de thermostaat dit na een seconde of 5 bevestigen door de onderste knipperende display te fixeren (het knipperen stopt).

Rechts bovenin de thermostaat zit een rode LED. Deze brand wanneer de kachel actief is. Het is de indicator dat de thermostaat aan is gegaan.

Uiteraard kun je de parameters verder aanpassen maar wij raden dat eigenlijk af om te doen.

Het kan natuurlijk zijn dat de thermostaat een keer een error vertoont. Er is dan nog 1 knop die we niet omschreven hebben en dat is de resetknop.

Deze knop zit rechts onderin de thermostaat. Houd deze knop ingedrukt en je gaat naar de fabrieksinstellingen.

Dan ben je er nog niet want dan moet je nog twee aanpassingen in het parametermenu doen.

Houd de middelste linker knop een paar seconden ingedrukt. Je komt in het parameter menu en dat start bij P1. P1 is de instelling voor verwarmen of koelen. Standaard staat de thermostaat op koelen en dat is niet wat we willen. Als we hem op koelen laten staan zal de thermostaat nooit uit gaan. Immers, het element koelt niet maar verwarmt. P1 staat op “C” en moet naar “H” worden gezet. Druk 1 keer op de bovenste gele knop (van het rijtje van 3 aan de linkerkant) en ga verder naar P4. (dit doe je door de middelste knop uit het rijtje weer in te drukken)

P4 is de instelling van de omgevingstemperatuur. (Je hebt hier eigenlijk wel een thermometer bij nodig of je moet erg goed temperatuur aan kunnen voelen en bereid zijn een gokje te nemen.) Je ziet dat P4 op 0 (nul) staat. Bij een verhoging van dit getal zal de bovenste display een hogere temperatuur laten zien dan het daadwerkelijk in je kamer is. P4 stellen we altijd naar beneden af.

Je hebt een tolerantie van 8 graden omlaag wat ruim voldoende is om binnen het bereik van de werkelijke temperatuur in je kamer te komen.

Wij stellen P4 standaard tussen de -4,5 en -5,5 graden af, over het algemeen genomen zit je hier vrij goed mee. Uiteraard nemen wij bij het installeren van jouw kacheltje een thermometer mee om de juiste omgevingstemperatuur voor je af te stellen.

Wij raden het af om aan de rest van de parameters van de thermostaat te zitten. Uiteraard kun je er hier en daar wat mee spelen maar je zult zien dat het er uiteindelijk op neer komt dat je een fabrieks-reset toe moet passen en P1 en P4 opnieuw moet instellen. Je kunt niets kapot maken door het parametermenu in de war te schoppen, dus de diehard nieuwsgierigen kunnen gerust hun gang gaan met in het achterhoofd dat men op een gegeven moment de hierboven beschreven handelingen moet uitvoeren.

 

Element / verwarmingsmodule:

Naast alle toeters en bellen als de voeding, de thermostaat, de kleur en de behuizing blijft het allerbelangrijkste over, het verwarmingselement.

We hebben twee typen elementen: Het gaaskapelement en het lamellenelement.

Het gaaskapelement warmt snel op maar koelt ook weer snel af.

Het lamellenelement warmt trager op maar blijft langer warm.

De vermogens zijn: 300 / 375 / 450 watt.

Het verwarmingselement heeft een levensduur van 22.000 uur. Dit komt neer op een gemiddelde van 5 jaar. Wij komen na 5 jaar het element gratis vervangen zodat je in totaal 44.000 uur / 10 jaar onbezorgd gebruik van jouw kachel kunt maken. Op een CV ketel heb je vaak een service contract van tussen de 100 en 150 euro per jaar. Onze service is de eerste keer gratis. De kachel is verder onderhoudsvrij.

Na 5 jaar (22.000 uur) moet het element weer vervangen worden, je hebt dan al 10 jaar van je kacheltje gebruik gemaakt. De kosten voor het vervangen van het element zijn 195 euro inclusief voorrijkosten en montage. Je kunt er weer 5 jaar tegenaan.

Je hebt dus in 15 jaar tijd (totaal 66.000 uur na de tweede vervanging van het element) 195 euro bijkomende kosten.

Het oude element nemen wij weer mee om te recyclen tot een nieuw element.

LET OP!! Boven het rooster van de kachel is de temperatuur rond de 60 graden maar het element zelf is tussen de 150 en 220 graden. Pak het element nooit vast wanneer de kachel aan staat en laat het element ruim afkoelen voordat het aangeraakt wordt.

 

Vermogen:

Hoeveel kuub vul je met hoeveel watt?

Elementen van 300 watt vullen een ruimte tussen de 30 en 40m3 met een aangename warmte.

Een element van 375 watt kan een ruimte tussen de 40 en 50m3 bijzonder goed warm houden.

Een element van 450 watt kan ruimten aan van tussen de 50 en 60m3.

Een hoger vermogen kachel leidt niet altijd tot een hogere energierekening.

Een kachel met een hoger vermogen stookt de boel sneller warm en heeft minder moeite met het bijhouden van de warmte. Een kachel met een lager vermogen zou langer aan kunnen staan omdat het harder moet werken om de temperatuur op peil te houden. Weet je niet exact welk vermogen bij een kamer past, bel of mail dan even voor advies.

 

Verbruik:

Het verbruik van de kachels is afhankelijk van hoe vaak en veel ze aan gaan en staan.

De kachels hebben gemiddeld 2 tot 3 ampère uit het stopcontact nodig. Er vanuit gaande dat je groepenkast uit allemaal 16 ampère groepen bestaat kun je dus straffeloos 4 kachels aansluiten op 1 groep.

Wij raden een vijfde kachel af omdat bij het opstarten van de kachels een iets hogere spanning optreed dan enkele seconden daarna. Daar komt ook nog bij dat de groep vaak nog is belast met lampen, een computer, een koelkast of wat dan ook. Het komt bijna nooit voor dat je een groep enkel en alleen beschikbaar hebt voor de kacheltjes. Stel dat je 1 groep per verdieping van je huis hebt en je hebt op iedere verdieping 3 kamers, dan kun je met gemak en een gerust hart op iedere kamer een kacheltje plaatsen.

Dan het wattage, het verbruik waar je over betaald. Dat is erg lastig te bepalen want ieder huis is anders, zelfs voor rijtjeshuizen geldt dit. Denk aan het feit dat iedereen alleen al andere gordijnen heeft hangen waardoor het verwarmen in de avond overal anders uitpakt.

We maken dus gewoon maar een rekensom op het maximale verbruik in 24 uur. In geen enkel huis, tenzij je het 35 graden of warmer wilt hebben, staat het kacheltje permanent aan. De werkelijke kosten vallen dus alleen maar mee ten opzichte van onze voorbeelden.

 

Voorbeelden van gemiddeld verbruik op 225 dagen:

De kachels van The Kacheltje Company:

We gaan uit van 25 cent per KWh (kilowatt uur).

 

Een kachel van 300 watt die 24 uur aanstaat verbruikt 7,2KWh per dag.

Het bedrag per dag komt dan neer op € 1,80.

Jaarverbruik gebaseerd op 225 dagen: € 405,-

 

Een kachel van 500 watt die 24 uur aanstaat verbruikt 12KWh per dag.

Het bedrag per dag komt dan neer op € 3,-

Jaarverbruik gebaseerd op 225 dagen: € 675,-

 

Gaskachels:

Het verbruik van een gemiddelde gaskachel is rond de 0,5 kuub (m3) per uur.

De gasprijs ligt momenteel (11-10-2021) rond de 100 cent per m3.

Een gaskachel die 24 uur aanstaat verbruikt 12m3 per dag.

Het bedrag per dag komt dan neer op € 12,-

Jaarverbruik gebaseerd op 225 dagen: € 2.700,-

 

Hoe hebben wij onze kachels getest?:

Na het ontwerpen, bouwen en testen op de testbank moet er natuurlijk ook live getest worden.

Ons eigen huis is het ideale object hiervoor omdat het een oud, niet geïsoleerd huis is en op enkele plaatsen nog enkel glas heeft.

De inhoud van het huis is 450m3.

We hebben 5 kachels opgesteld met ieder een vermogen van tussen de 300 en 450 watt.

De temperatuur is continu 21 graden en de ventilators van de kachels staan uit.

 

CE keuring etc.

Wij bouwen in opdracht en hanteren bijna geen voorraden. Wij hebben geen serieproductie van duizenden kachels per jaar, wij maken ze met de hand.

Omdat ons concept constant in beweging is hebben we vooralsnog niet de intentie om een keurmerk op onze kachels te zetten. Dat is op dit moment ook niet mogelijk omdat we dan per wijziging een dergelijk keurmerk opnieuw moeten gaan aanvragen en daar hebben we simpelweg het budget niet voor. Het budget wat we wel hebben steken we liever in voortdurend onderzoek en het experimenteren met nieuwe technieken binnen ons concept met als doel nog betere kachels te maken.

Hier profiteer jij ook van want als wij een nieuw en beter verwarmingselement hebben ontwikkeld dan is dat degene die wij in jouw kacheltje plaatsen zodra we komen voor een onderhoudsbeurt.

Mocht het in de toekomst zo zijn dat we toch in serie gaan produceren dan gaan we een aanvraag voor CE keuring e.d. niet uit de weg.

 

Levertijd & levering:

Bij aankoop van de kachel(s) zit de levering binnen Nederland inbegrepen. Je betaald hier dus geen extra kosten voor. (voor levering naar het buitenland neem alsjeblieft contact met ons op.)

Wanneer je je kachel bij ons besteld hebt gaat de levertijd van 4 tot maximaal 6 weken in.

Je wordt in de eerste week van de bestelling gebeld om een leveringsafspraak te maken. Vanaf dat moment liggen dag en tijd vast en kunt je beginnen met het uitkijken en het verheugen op de fijne warmte van je nieuwe kacheltje.

 

Service:

Als service bieden wij de eerste 5 jaar gratis vervanging van defecte onderdelen. Onderdelen die defect zouden kunnen gaan zijn: Thermostaat, Voeding en eventueel een elementje van de verwarmingsmodule.

De onderdelen worden ter plaatste vervangen tenzij het een groter probleem betreft. U krijgt dan een leenkachel en wij nemen uw kachel mee voor reparatie naar onze werkplaats en ruilen deze weer om als de reparatie voltooid is.

 

Updates:

Updates zijn niet gratis, wij vragen voor een update de materiaalkosten, voorrijkosten en één uur arbeidsloon. Bij materiaalkosten moet je denken aan één euro oplopend tot hooguit zo’n 20-30 euro.

De voorrijkosten zijn 75 euro binnen de landsgrenzen en het arbeidsloon voor 1 uur bedraagt € 48,40.

De redenen dat updates niet gratis zijn, zijn de volgende:

De kachels die wij leveren zijn goed, ze doen wat ze moeten doen, ze zitten stevig in elkaar en zijn uitgebreid getest voordat ze geleverd worden.

Wij geven 5 jaar garantie op onze kachels op defecten van onderdelen waarmee wij werken en defecten die opgetreden zijn door slijtage waar de gebruiker niets aan kan doen. Dit houd in dat wij naar je toe komen om een ontstaan probleem ter plekke te verhelpen of door een leenkachel neer te zetten en de kachel in onze werkplaats onder handen te nemen en weer naar je terug te brengen wanneer deze klaar is.

Na 5 jaar vervangen we kosteloos de elementen in je kachel zodat je ten minste 44.000 uur warmte-plezier (10 jaar totaal) aan je kachel beleefd. (Op het nieuwe element zit weer 5 jaar garantie op eventuele defecten.)

Wij kunnen al deze services niet geven als we ook de updates nog eens gratis moeten gaan weggeven.

Zie een update als een soort finetunen van het concept waarmee wij werken. Het is een extraatje.

 

Extra’s:

Wij leveren een module met de kachel(s) mee waar je kunt aflezen wat het verbruik in watt, stroom en ampère is. Je kunt de kosten per KWh instellen en zodoende in de gaten houden wat het verbruik is.

Wij leveren ook een thermometer mee waarmee je gemakkelijk de omgevingstemperatuur kunt meten om eventueel je thermostaat opnieuw in te stellen.

 

Onderhoud:

Onze kachels behoeven geen onderhoud.

 

Ruilen, geld terug en afzien van de koop:

Op al onze standaard geleverde kachels zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

In het kort, niet tevreden is geld terug of omruilen van het product.

Een kachel gebouwd naar de wensen van de klant is een custom gebouwde kachel.

Kachels die naar speciale specificaties zijn gebouwd vallen niet onder de algemene voorwaarden en hebben geen of andere garantievoorwaarden welke per project met de klant afgesproken worden.

Een kachel naar wens kan niet worden geretourneerd, noch wordt er geld terug gegeven.

Wil je een speciale kachel naar je eigen wensen gebouwd hebben? Neem dan contact met ons op om de mogelijkheden door te nemen.

 

Productiecapaciteit van The Kacheltje Company:

Onze productiecapaciteit ligt op 80 kachels per jaar. De te vervaardigen en te leveren kachels worden persoonlijk naar de nieuwe eigenaars toegebracht en aangesloten.

Wij willen aan iedere gebouwde kachel evenveel aandacht geven.

Zodra het limiet van 80 kachels is bereikt ben je het jaar daarop pas weer aan de beurt.

Wij doen dit om plezier in het werk te houden en om een bepaalde exclusiviteit te waarborgen.

 

Voorraden:

Wij hanteren geen grote hoeveelheid aan voorraden. Onze voorraad beperkt zich tot de onderdelen voor een tiental kachels en de nodige reserveonderdelen voor de nodige reparaties.

Wij hebben uiteraard een aantal machines om de kachels te bouwen maar het merendeel van de onderdelen assembleren we met de hand. Hierdoor blijft ook onze energierekening bijzonder laag en hebben we weinig extra kosten waardoor we de prijzen voor onze kachels fatsoenlijk kunnen houden.

 

Afval & verpakking:

The Kacheltje Company probeert haar ecologische voetafdruk zo beperkt mogelijk te houden.

Het bedrijf  “produceert” ongeveer 1 huis, tuin en keukenvuilniszak aan afval per maand.

Dit afval bestaat uit de volgende producten / stoffen: karton, reststukken aluminium, lege spuitbussen, tubes lijm, etc.

The Kacheltje Company verpakt de kachels niet. Doordat wij de kachels zelf leveren worden er geen onnodige verpakkingsmaterialen gebruikt. Daarnaast worden er geen onnodige extra ritten gemaakt door de kachel mee te geven met een bezorgdienst die de kachel weer in twee ritten bij de klant aflevert. (rit ophalen en naar depot en rit van depot naar klant.)

 

Zoekwoordenverhaal:

Je hebt ons op internet gevonden via de volgende zoekwoorden: Wij zijn The Kacheltje Company en hebben als doelstelling duurzame en laag energie verbruik kachels te bouwen. De kachels zijn hand gebouwd en  hebben een levertijd van 4 tot 6 weken. De kachels zijn elektrisch en hebben een verbruik van tussen de 300 en 500 watt en 2 tot 3 ampère. Wij komen de kachel(s) persoonlijk afleveren. Dit scheelt verpakkingsmateriaal en overslag op verschillende transportmiddelen. De kachel gaat direct vanuit de werkplaats naar de klant. De kachels zijn bijzonder zuinig in verbruik en hebben een hoog rendement. Qua kosten en verbruik kunnen ze moeiteloos de gemiddelde CV ketel bij benen en laten ze in kosten/baten de gaskachel ver achter zich. Groen doen, recycling en een laag energie verbruik zijn belangrijke aandachtspunten in de energietransitie die de mensheid doormaakt op dit moment. The Kacheltje Company wil daar graag aan bij dragen. De behuizing en veel onderdelen van deze kachels zijn gemaakt van duurzaam aluminium, staal en koper. Al deze onderdelen gaan een eeuwigheid mee en slechts een handjevol onderdelen is moeilijk of niet te recyclen. Bij normaal gebruik gaan deze onderdelen wel tussen de 20 en 30 jaar mee en dus is de milieu belasting die The Kacheltje Company met zich mee brengt minimaal. Wij zijn er op uit om het verbruik zo minimaal mogelijk te krijgen terwijl het rendement maximaal benut word. The Kacheltje Company maakt de zuinigste kachels met het hoogste rendement.

Dealer van:

 

 

Logo_Merkenpagina_Schrade_1.jpg

 

© 2017 - 2022 survivaltools | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel