Retourneren

 

Retourneren:

Het kan altijd voorkomen dat een product niet naar wens is.

Dit kan te maken hebben dat een levering kapot is aangekomen, het product niet voldoet aan de verwachtingen en zo kunnen er nog een aantal oorzaken zijn waarom je misschien niet tevreden bent. Uiteraard zullen wij er alles aan proberen te doen om iedereen tevreden te houden maar soms is dat lastig.

Je hebt het recht om je bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Je hebt na annulering nogmaals 14 dagen om het product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd.

Enkel de kosten voor het retourzenden van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa 6,95 per pakket, raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder. (bijvoorbeeld: PostNL)

Indien je gebruik maakt van je herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kun je contact met ons opnemen via info@survival-tools.nl.

Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van je retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

Een product kan ook in sommige gevallen geruild worden als daar de voorkeur voor is.

Retourzendingen van onder andere de volgende producten zijn niet mogelijk: producten zoals verbanddozen, waterfilters, blaasbuizen en steriele materialen kunnen omwille van redenen die met hygiëne te maken hebben niet teruggenomen worden.

Als er vragen, klachten of opmerkingen zijn bent je altijd van harte welkom om te mailen naar info@survival-tools.nl of om ons te bellen op nummer +31 6 24605986. Wij staan je graag te woord. Wordt de telefoon niet beantwoord? stuur dan even een sms of een mail en wij nemen zo snel mogelijk contact met je op.

 

Ons retouradres is:

Survivaltools

Kennemerstraatweg 195

1814GJ Alkmaar

Nederland

(LET OP! dit is geen bezoekadres!)

Dealer van:

 

 

Logo_Merkenpagina_Schrade_1.jpg

 

© 2017 - 2022 survivaltools | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel