Over ons

Over ons:

Wij zijn Survivaltools gestart omdat we liefhebbers zijn van kamperen, survivallen, messen, sport en alles wat daarmee samenhangt. Onze jarenlange ervaring op dit gebied heeft er toe geleid dat wij besloten hebben om een winkel in deze artikelen te starten.

Of je nou in de polder, op het strand, in de bergen of in de woestijn (of bij je schoonmoeder) op survival gaat, een goed mes, kompas & een aansteker horen bij de standaard uitrusting van je Survivaltools!

Survivaltools zijn handig om te hebben, alleen al voor een goed gevoel.

Wij verkopen messen, bijlen, vuurmakers, waterzuivering/filters, zelfverdedigingsartikelen en alles wat handig is om bij je te hebben op de camping, als je gaat sporten, survivallen of gewoon voor onderweg. Wij hebben een collectie van bekende merken, zoals EDCgear, Cold Steel, Gerber, Smith & Wesson, Buck, Browning, Tegoni, Timberline, Colt, Walther, MTech, Tac force, Elk Ridge en vele anderen welke we hier nog niet genoemd hebben.

Bij ons ben je aan het juiste adres voor je complete outfit aan messen & tools.

Je kent het wel, je loopt in de bossen, de avond valt, het wordt koud en je moet je bivak opslaan maar je hebt geen goede tools in je rugzak... Dat probleem kun je oplossen door bij ons de juiste artikelen aan te schaffen. Wij helpen je graag op weg om een ruige tocht door de natuur op de juiste manier te volbrengen.

Ook verkopen wij compacte vishengels, visgerei en aanverwante producten om in de natuur op een makkelijke manier aan eten te komen. Je kunt naast het hengelen naar vissen uiteraard ook op een sportieve manier proberen te vissen, wij verkopen namelijk ook harpoenen om je maaltje bij elkaar te jagen.

Zelfs als je gaat kamperen kom je in situaties terecht waarbij een goed mes, een bijl of een hamer onontbeerlijk is. Het belang van een goed stuk gereedschap is groot, zeker als je kilometers van huis bent. Je loopt immers niet even op en neer naar je schuur om er wat uit te pakken. Goed voorbereid op weg is stap één van het volbrengen van je ideale trip.

Overleven kun je op vele verschillende manieren, maar om het jezelf en anderen gemakkelijk te maken is het zaak om zo veel mogelijk rekening te houden met situaties die zich voor kunnen doen. Vuur maken, hout hakken, een geul om je tent heen graven, het draagt allemaal bij aan een goede en prettige survival ervaring.

Wij importeren de producten zelf en we zijn dagelijks bezig om ons assortiment uit te breiden. Het assortiment komt tot stand door zorgvuldig te zoeken naar de juiste messen en tools. Zodra wij een "vangst" hebben gedaan gaan wij het product eerst zelf uitgebreid testen. Alle messen en tools die we aanbieden hebben wij ook toegevoed aan onze privéverzameling. Zodoende weet je dat er tenminste één groep mensen is die geweest die de spullen fatsoenlijk en langdurig heeft getest.

Wij hebben een goed netwerk aan leveranciers en wat wij (nog) niet online in onze shop hebben staan, kunnen we wel aan komen.

Wij vinden het belangrijk dat onze klanten een ultieme koopervaring bij ons hebben en doen er alles aan om een goede service te geven. Wij hebben een compact team met enthousiaste mensen en als je vragen of opmerkingen hebt dan staan wij je graag te woord en helpen je met genoegen op weg om je perfecte uitrusting bij elkaar te krijgen.

Onze ervaring is jouw avontuur.

 

Dealer van:

 

 

Logo_Merkenpagina_Schrade_1.jpg

 

© 2017 - 2022 survivaltools | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel